Obsah fóra px2.biz

RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovGame HostingUžívateľské skupiny
Ban ListPravidláPsychostatsKontaktyPrihlásenie

px2 hľadá nových adminov

Aj my sme na facebooku !
Aj my sme na facebooku! pridaj sa k nam!

Ake mapy by ste ccheli na tento server?
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Zaslať odpoveď    Obsah fóra px2.biz » Px2.biz | Fun Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Ake mapy by ste ccheli na tento server?
Autor Správa
*Kar*

Založený: 17 december 2009

Príspevok Odpovedať s citátom
TiNKo napísal:
Mali by sa dať preč "malé" mapy ako aim_map, b0n0, ak_47... keď je viac ľudí, je to nehrateľné...
Nahradil by som ich niečím novým... predsa ma nebaví stále ponižovať na awp_indii Rolling Eyes

No to bi bolo rozumne Very Happy Very Happy
St marec 03, 2010 6:26 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stack

Založený: 02 jún 2009

*Kar* napísal:
TiNKo napísal:
Mali by sa dať preč "malé" mapy ako aim_map, b0n0, ak_47... keď je viac ľudí, je to nehrateľné...
Nahradil by som ich niečím novým... predsa ma nebaví stále ponižovať na awp_indii Rolling Eyes

No to bi bolo rozumne Very Happy Very Happy

blbost! tie mapy boli odjakziva na PX2 velmi dobre a vzdy sa mi dobre hralo na nich ! len ich neruste !
St marec 03, 2010 4:39 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
matej7771

Založený: 06 apríl 2010

ja by som dal prec tu mapku podobnu fy_snow len miesto snehu mate piesok ci co to je ak viete co myslim
Št apríl 08, 2010 10:44 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vozickar

Založený: 31 máj 2009

matej7771 napísal:
ja by som dal prec tu mapku podobnu fy_snow len miesto snehu mate piesok ci co to je ak viete co myslim

Laughing mal si na mysli fy_dust or fy_desertworld...

Pi apríl 09, 2010 7:25 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
matej7771

Založený: 06 apríl 2010

asi ta druha lebo tie steny boli s piesku a malo to tam nejake stojany alebo co to tam bolo a w strede bol stlp
So apríl 10, 2010 9:32 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dede

Založený: 18 február 2010

Aim_awp za Awp_ruins na ruinse si vkuse kupujú dementné deti ma41 Ak-47 pod. a nehrajú fér Smile
Št apríl 15, 2010 6:08 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
GasteR

Založený: 07 marec 2010

a čo tak jednu hns mapu? Smile napr floopytown tá je asi najznámejšia a je veľmi obľúbená a keno by sa to už konečne naučil hrať...
Št apríl 15, 2010 7:08 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
keno

Založený: 25 jún 2009

GasteR napísal:
a čo tak jednu hns mapu? Smile napr floopytown tá je asi najznámejšia a je veľmi obľúbená a keno by sa to už konečne naučil hrať...

ja to uz viem hrat Very Happy Very Happy len lj mi este akosi nejde Very Happy

Št apríl 15, 2010 8:10 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
GasteR

Založený: 07 marec 2010

ok dnes si zahrame Very Happy
Pi apríl 16, 2010 4:55 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pierce

Založený: 27 august 2009

Ja len otazku, ako je mozne, ze su vo votemaps na konci kola mapy, ktore sa tam zrejme fyzicky nenachadzaju... ak sa votnu, ide automaticky snow. A taktiez som si vsimol ze v mape scoutzknivez, ci ako sa vola, sa dost casto stava jav - pri respawne zaznie zvlastny zvuk bzzzz.. ako nejaky energeticky vyvoj, do 5 sekund zahlasi connection problem a nahodi opat snow. Vieme tieto veci nejak fixnut???
Pi apríl 16, 2010 7:13 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
keno

Pierce napísal:
Ja len otazku, ako je mozne, ze su vo votemaps na konci kola mapy, ktore sa tam zrejme fyzicky nenachadzaju... ak sa votnu, ide automaticky snow. A taktiez som si vsimol ze v mape scoutzknivez, ci ako sa vola, sa dost casto stava jav - pri respawne zaznie zvlastny zvuk bzzzz.. ako nejaky energeticky vyvoj, do 5 sekund zahlasi connection problem a nahodi opat snow. Vieme tieto veci nejak fixnut???

jefries ma na starosti fun... to urcite koli nemu bzzzka Razz Very Happy Very Happy

Pi apríl 16, 2010 7:17 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Jefries

Založený: 31 máj 2009

Pierce: tie mapy sa pravdepodobne na servery aj fyzicky nachadzaju ale chybaju k nim nejake potrebne subory (.wad, .res, ...) tak sa automaticky spusti primarna mapa servera, coz je asi snow

Keno: ja na starosti ziaden FUN nemam
So apríl 17, 2010 8:58 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Pierce

Založený: 27 august 2009

ci chyba cela mapa, alebo len nejaky subor, treba to fixnut. Neviem kto si zobral FUN na starost, ale mohol by to skontrolovat...
So apríl 17, 2010 1:24 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
S3R1FK0

Založený: 15 jún 2009

som za pridanie mapy aim_glock Very Happy takze keby ste boli taky dobri Very Happy
Ne apríl 18, 2010 8:25 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
keno

S3R1FK0 napísal:
som za pridanie mapy aim_glock Very Happy takze keby ste boli taky dobri Very Happy

jj aj ja som za pridanie nejakych map cisto na pistols Wink

Ne apríl 18, 2010 10:56 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Zaslať odpoveď    Obsah fóra px2.biz » Px2.biz | Fun Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 3 z 5

Prejdi na: